Kraamzorg

Ben je op zoek naar kraamzorg? Kraamzorg Wondertje zorgt ervoor dat je samen met je wondertje en het hele gezin een ontspannen start krijgt. Onze kraamverzorgster zorgt ervoor dat je alles van je kunt afzetten en je volledig kunt focussen op je nieuwe baby. Wij garanderen je hierbij één vaste kraamverzorgster. Zo zorgen wij voor de beste zorg tijdens deze bijzondere periode.

Onze kraamverzorgers?

De kraamverzorgenden van Wondertje hebben ruime ervaring en zullen ervoor zorgen dat jij je volledig kan richten op je baby. Ze assisteert de verloskundige waar nodig bij de bevaling. Dagelijks zal de gezondheid van jou en je baby worden bijgehouden in de groeigids. Ook krijg je de benodigde adviezen met nuttige tips over onder andere de borst of kunstvoeding. Verder zijn de belangrijkste taken van de kraamverzorgenden het observeren van de baby en de moeder en het uitvoeren van lichte huishoudelijke werkzaamheden.

Het intakegesprek

Wanneer je je hebt aangemeld voor onze kraamzorg plannen wij een intakegesprek met je in. Hierin bespreken wij alles wat nodig is om de kraamperiode in goede banen te leiden. Je krijgt antwoord op vragen als: hoeveel uur kraamzorg krijg ik? Hoeveel uur vergoedt de zorgverzekeraar? Ook krijg je gerichte adviezen over hoe je voor kunt bereiden op de bevalling en kraamperiode. Natuurlijk heb je ook de gelegenheid om al je vragen te stellen en je specifieke wensen en behoeften aan te geven. Wees gerust, wij weten hoe spannend het is en doen er alles aan om de optimale kraamzorg voor je te leveren.

Een intake kan op twee manieren plaatsvinden; aan huis of telefonisch.

Meld je vandaag nog aan en ontvang een gratis babyspa t.w.v. € 65,- cadeau.

Checklist babyuitzet

Wil je weten welke spullen je allemaal nodig hebt voor de komst van je baby? Wij hebben een handig overzicht voor je, bekijk de checklist hieronder.